Με τι ασχολούμαστε!

Το στούντιο QUICK GYM – MIHA BODYTEC λειτουργεί στο Χολαργό και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Περικλέους 56, στο εμπορικό κέντρο Χολαργού. Στο πιστοποιημένο στούντιο από τη Γερμανική μητρική miha bodytec Quick Gym, με έμπειρους γυμναστές, και εξειδικευμένους trainers εφαρμόζουμε νέα γενιά γυμναστικής, τo miha bodytec.

Λίγα λόγια για εμάς!

Το στούντιο QUICK GYM – MIHA BODYTEC λειτουργεί στο Χολαργό και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Περικλέους 56, στο εμπορικό κέντρο Χολαργού. Στο πιστοποιημένο στούντιο από τη Γερμανική μητρική miha bodytec Quick Gym, με έμπειρους γυμναστές, και εξειδικευμένους trainers εφαρμόζουμε νέα γενιά γυμναστικής, τo miha bodytec.

To miha bodytec είναι μια προπονητική μονάδα, που γυμνάζει ταυτόχρονα 650 μύες του σώματος, μέσα σε 20 μόλις λεπτά, μέσω ηλεκτρομυοδιέγερσης. 20 λεπτά την εβδομάδα αρκούν για να πετύχετε αύξηση της μυϊκής σας δύναμης, μηδενισμό των τραυματισμών, σύσφιξη και μείωση του βάρους σας.

Με την εκγύμναση miha bodytec, βελτιώνετε το νευρομυϊκό συντονισμό και την κινητικότητα, ενώ αποκτάτε, παράλληλα, μεγαλύτερη ευκινησία και ένα αίσθημα ευεξίας. Η κυκλοφορία του αίματος, καθώς και η ελαστικότητα μυών και τενόντων βελτιώνεται και, την ίδια στιγμή, επιτυγχάνεται ενεργοποίηση του μεταβολισμού, αλλά και απώλεια βάρους, ενώ αυξάνεται η δύναμη και η αντοχή σας. Η γενική σας κατάσταση βελτιώνεται, όπως και η διάθεσή σας και αυτά δεν τα λέμε μόνο εμείς, αλλά υπάρχουν νούμερα και αποτελέσματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Για όλους αυτούς τους λόγους, άλλωστε, ο τρόπος εκγύμνασης miha bodytec είναι γνωστός και ως Γυμναστική του Μέλλοντος.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

9:00 – 21:00

9:00 – 21:00

9:00 – 21:00

9:00 – 21:00

9:00 – 21:00

10:00 – 15:00

*Ανάλογα με την περίοδο μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα που σας ενδιαφέρει, για να ενημερωθείτε σχετικά, ειδικά εάν πρόκειται να έρθετε από μακρυά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

SOCIAL MEDIA
SITE & E-SHOP
Ε-MAIL

info@quickgym.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2106527124