Με τι ασχολούμαστε!

Γραφιστικές Υπηρεσίες – Σχεδιασμός Ιστοσελίδων – Εκτυπώσεις Ποιότητας

Λίγα λόγια για εμάς!

”Με οδηγό” την έμπνευση, την υψηλή αισθητική και τεχνογνωσία, ”με μέσα” την παραδοσιακή τέχνη και ψηφιακή τεχνολογία, με έναν πρωτότυπο σχεδιασμό για την υλοποίηση της ιδέας και την δημιουργία της εικαστικής σύνθεσης, ”με στόχο” την οπτική επικοινωνία – έντυπη και ηλεκτρονική – σας παρέχουμε μια artious διαφημιστική προβολή!

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία στον σχεδιασμό της έντυπης επικοινωνίας. Κατάλογοι, Έντυπα, Εταιρική ταυτότητα, Συσκευασία. Σχεδιάζουμε για εσάς, με στόχο την καλύτερη προβολή σας

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Τι πιο σημαντικό από την προβολή σας στο διαδίκτυο? Μια άρτια κατασκευασμένη & σχεδιασμένη σελίδα, θα σας δώσει την γερή ώθηση που χρειάζεστε, για να απογειώσετε τις πωλήσεις σας. Εμπιστευτείτε μας!

Εκτυπώσεις Ποιότητας

Είτε ψηφιακές είτε offset οι εκτυπώσεις που θα μας εμπιστευτείτε, θα ξεχωρίζουν. Σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα εκτύπωσης & υπηρεσιών, σε προσιτές τιμές. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

artious

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

9:00 – 17:00

9:00 – 17:00

9:00 – 17:00

9:00 – 17:00

9:00 – 17:00

ΚΛΕΙΣΤΑ

*Ανάλογα με την περίοδο μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα που σας ενδιαφέρει, για να ενημερωθείτε σχετικά, ειδικά εάν πρόκειται να έρθετε από μακρυά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

SOCIAL MEDIA
SITE & E-SHOP
Ε-MAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2106534685 – 6937518539